Termeni si conditii

POLITICA DE VANZARE SI RETURNARE A PRODUSELOR PHARMA DACICA PLUS S.R.L.

    Site-ul www.pharmadacica.com este intretinut si administrat de catre PHARMA DACICA PLUS S.R.L., avand datele de identificare: CUI: 29490113, Nr. Inregistrare Registrul Comertului: J40/15348/2011. Tel.: 0729.062.391; e-mail: contact@pharmadacica.com

    PHARMA DACICA PLUS S.R.L. este inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarilor Datelor cu Caracter Personal. Societatea este constienta de importanta protejarii informatiilor colectate despre clientii sai, in mod special acele informatii capabile sa identifice clientul ca individ ("informatii personale"). Datele cu caracter personal colectate de la clienti sunt utilizate in desfasurarea obiectului de activitate al societatii: ,comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet”. Acest document guverneaza modul in care sunt colectate si utilizate aceste informatii precum si conditiile de utilizare ale informatiilor, in conformitate cu prevederile Legii 677/2001, reactualizata. PHARMA DACICA PLUS S.R.L. garanteaza utilizatorului acces limitat pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica integral sau partial site-ul, de a-l reproduce sau copia in scopuri comerciale care contravin intereselor companiei.

INFORMATIILE COLECTATE

    Informatiile pe care societatea le colectaza si le inregistreaza in propria baza de date, in sistem computerizat sau manual, difera in functie de modul de contact realizat cu clientul. In functie de serviciul oferit de societate, comert prin comenzi sau prin Internet si ales de catre client, este posibil sa fie cerute acestuia informatii cu caracter personal. Aceste informatii sunt colectate numai atunci cand clientul isi da consimtamantul acestuia. PHARMA DACICA PLUS S.R.L. se angajeaza sa aduca la cunostinta clientilor acest document prin afisare in locuri accesibile pe pagina web a organizatiei: www.pharmadacica.com

UTILIZAREA INFORMATIILOR

    Informatiile personale pe care clientii le prezinta la solicitarea organizatiei sunt folosite doar in scopul in care au fost prezentate si anume sa identifice clientul ca si cumparator si doar in legatura cu indeplinirea obiectului de activitate declarat al societatii.

PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

    Oferirea informatiilor personale de catre client atesta faptul ca acesta este de acord sa intre in baza de date a PHARMA DACICA PLUS S.R.L. Scopul prelucrarii datelor consta in vanzarea pe baza de comenzi a produselor PHARMA DACICA PLUS S.R.L., informarea clientilor cu privire la produsele si promotiile PHARMA DACICA PLUS S.R.L; de asemenea, servesc la realizarea unor analize interne intocmite de catre PHARMA DACICA PLUS S.R.L. in scopul dezvoltarii serviciilor pe care le ofera.

SECURITATEA INFORMATIILOR

    PHARMA DACICA PLUS S.R.L. garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite prin sistemul informatic cat si a celor prelucrate manual. Accesul, colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea, modificarea, utilizarea sau transmiterea catre terti a informatiilor din sistemul de date se vor face doar de catre persoana desemnata in acest sens prin decizii de ordine interioara, care va avea obligatia pastrarii informatiilor in conditii de deplina siguranta. De asemenea, baza de date va fi protejata prin username si parola, cunoscute doar de catre persoana desemnata. Operatorul PHARMA DACICA PLUS S.R.L., prin reprezentantii legali, va veghea la respectarea masurilor privind caracterul confidential al datelor cu caracter personal.

LANSAREA COMENZII

    Accesul si inregistrarea pe site-ul www.pharmadacica.com se fac gratuit. Pentru a lansa o comanda nu este obligatorie inregistrarea ca utilizator. Pasii pentru a lansa o comanda sunt intuibili si usor de urmat. Pentru inregistrarea pe site-ul www.pharmadacica.com si pentru a lansa o comanda utilizatorul trebuie sa foloseasca o adresa de e-mail valida.

INFORMATII PRIVIND COMANDA, PRETURILE SI RETURUL PRODUSELOR 

    Pharma Dacica S.R.L. este persoana juridica romana, avand sediul in Str. Barbu Vacarescu nr.119, Sector 2, Bucuresti; este identificata prin nr. inreg. J40/15348/2011 si cod fiscal 29490113, tel. 0729 062 391.

    Produsele comercializate de Pharma Dacica S.R.L. sunt suplimente alimentare din plante medicinale, extracte naturale si minerale care au rol important in regenerarea si detoxifierea organismului. 

    Productia lor are la baza specificatii tehnice intocmite de specialisti in domeniu si este conforma cu cerintele normelor europene, vanzarea avand in vedere cerintele specifice introduse prin Ordonanta de Guvern nr. 34 din 2014.

    De asemenea, vanzarea produselor ,,Pharma Dacica” are la baza comportamentul comerciantilor si practicile comerciale existente in activitati de gen sau similare.

    Informatii despre produse va sunt puse la dispozitie pe site-ul: www.pharmadacica.com, unde gasiti date complete despre continutul, natura si efectele pe care le au asupra organismului uman, precum si toate informatiile in legatura cu termenii si conditiile de vanzare a produselor. 

    Va recomandam, inainte de efectuarea comenzii, sa va informati corect si complet, prin intermediul operatorilor nostrii care va stau la dispozitie la telefoanele indicate in prezenta sau prin intermediul articolelor publicate pe site-ul nostru, cu privire la produsul care prezinta interes pentru dvs., la efectele, pretul si conditiile de vanzare ale acestuia. Cunoscand toate aceste detalii, veti evita situatiile neplacute care se pot datora lipsei de informare cu privire la produsul dorit, calitatea, inlocuirea sau returnarea acestuia.

    Comanda produselor va fi confirmata in scris sau prin semnarea de catre vanzator a cererii de oferta depusa in scris de catre cumparator, pana cel tarziu la momentul  livrarii produsului, care va fi cel tarziu dupa 30 zile de la efectuarea comenzii catre vanzator.

    Pentru orice alta informatie sau nelamurire cu privire la produsele sau termenii afisati pe site, va solicitam sa depuneti o solicitare scrisa la care veti primi raspuns intr-un termen scurt de la depunerea la adresele mentionate.

    Produsele sunt vandute pe baza de comenzi telefonice, la numarul afisat pe site si la preturile de lista afisate pe site in ziua vanzarii.

    Pretul total al produselor, afisat pe site, include TVA-ul aferent si costul de utilizare a mijloacelor de comunicare cu dvs. in vederea comercializarii produselor, la preturi standard in retea; in el nu este inclus costul  transportului. Referitor la mijloacele de comunicare puse la dispozitia cumparatorului, mentionam ca acesta nu este obligat sa plateasca, la contactarea vanzatorului, mai mult decat tariful de baza folosit in retea. In situatia in care preturile pot inregistra modificari, vanzatorul va face mentiuni cu privire la conditiile de aplicare a noilor preturi, pe site.

           

    Pretul va fi achitat ramburs in momentul livrarii produsului la destinatia specificata, de catre cumparator sau de catre persoana desemnata de catre acesta cu primirea, in numerar.

    Efectuarea comenzii, telefonic sau in orice alt mod, echivaleaza cu acceptarea tuturor conditiilor prezente de vanzare si livrare a produsului.          

    Produsele livrate catre dvs. sunt similare cu cele expuse pe site si recomandam folosirea lor doar in scopul mentionat in prospect sau pe eticheta produsului.

    Intrarea in posesia fizica a produsului (livrarea acestuia) si plata acestuia la primire, prin curier, echivaleaza cu incheierea vanzarii. La livrarea produsului, suntem liberi de orice obligatie fata de dvs., indiferent de natura ei, vanzarea considerandu-se executata in intregime. Dupa efectuarea comenzii, produsele se vor livra catre dvs. intr-un termen de max. 30 de zile.

    La primirea produsului, inainte de desigilarea acestuia, va recomandam sa verificati daca produsul, din punctul de vedere al continutului si datelor inscriptionate pe ambalaj, eticheta si avand in vedere si modul de prezentare al acestuia, corespunde cu cel comandat. In cazul in care identificati vreo neconcordanta, aveti la dispozitie un termen de 14 zile in care ne puteti sesiza, in scris sau in alt mod care poate fi dovedit, cu privire la aceasta.           

    Puteti opta, in acelasi timp si, de asemenea, in scris, cu privire la inlocuirea produsului cu unul corespunzator sau la returnarea acestuia catre noi.

    Produsele noastre vor fi returnate in modalitatea in care au fost livrate, iar pretul acestei returnari va fi suportat de noi.

    In situatia in care optati pentru returnare si alegeti pentru aceasta un alt tip de livrare decat livrarea standard folosita de noi, nu avem obligatia de a achita costurile suplimentare generate din aceasta.

    In cazul in care optati pentru returnare, de asemenea trebuie sa stiti ca nu se pot returna decat produse sigilate, astfel cum au fost cumparate, intrucat legislatia specifica, pe care o puteti consulta la adresa: ,,www. anpc.gov.ro“ interzice returnarea produselor desigilate catre vanzator ,,din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena”. De asemenea, nu se pot returna ,,produsele confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar”.

    In vederea returnarii produsului, va solicitam sa ne aduceti la cunostinta intentia de returnare prin cerere scrisa/ declaratie neechivoca, in termen de 14 zile de la intrarea in posesie efectiva a produsului sau predarea acestuia catre dvs. sau catre persoana desemnata, aleasa anume de catre dvs., aflata la locul de primire pe care l-ati specificat in comanda. In termen de 14 zile de la inregistrarea cererii, vom rambursa pretul pe care l-ati achitat pentru cumpararea produsului. Ne rezervam dreptul de a amana rambursarea pana la data receptionarii produselor care au facut obiectul vanzarii/returnarii sau pana la momentul primirii unei dovezi din partea dvs. conform careia ati trimis produsele catre noi si luand in considerare data cea mai apropiata. In situatia in care produsele vor fi returnate cu diverse deteriorari datorate manipularii produselor, veti primi ramburs valoarea produsului diminuata in mod corespunzator. Deteriorarea produselor va fi constatata prin proces verbal, la primirea produselor prin curier sau alta persoana, iar dovada primirii acestora in stare modificata se va putea face prin orice mijloc. Intrucat noi livram produsele catre dvs, in calitate de cumparator, riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor va este transferat in momentul in care dvs. sau o parte terta desemnata de catre dvs, alta decat transportatorul / curierul, intra in posesia fizica a produselor. 

    La livrarea produsului, in vederea informarii corecte asupra termenilor vanzarii, veti putea lua la cunostinta, optional sub semnatura de primire,  despre conditiile de plata, livrare, inlocuire sau returnare a produsului, precum si despre orice alte date pe care le veti solicita si pe care suntem in masura sa vi le furnizam. In acelasi mod, va putem furniza informatii in legatura cu conformitatea produselor, ca garantie a calitatii acestora.

    Informarile, sesizarile sau reclamatiile in legatura cu produsele pot fi depuse in scris la adresa sus-mentionata sau la telefonul sus- mentionat.

    Reclamatiile vor fi solutionate pe cale amiabila, cu respectarea dispozitiilor legale in domeniu. In situatia in care nu se realizeaza o intelegere amiabila, cumparatorul poate recurge la alte cai de rezolvare prevazute de legislatia in vigoare.

    In Ordonanta 34/2014 puteti gasi informatii suplimentare cu privire la drepturile de care beneficiati in calitate de cumparator.

    Pentru orice tip de informatii, va stam la dispozitie la sediul nostru din imobilul situat in str. Barbu Vacarescu nr. 119, Sector 2, Bucuresti, la nr. de telefon 0729 062 391 precum si la adresa de mail precizata pe site.


          InformaĹŁii privind exercitarea dreptului de retragere 

 

            A. InstrucĹŁiuni privind retragerea

 

            Dreptul de retragere

 

            AveĹŁi dreptul de a vă retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele, Ă®n termen de 14 zile.

            Perioada de retragere expiră in termen de 14 zile Ă®ncepând de la data intrarii in posesia ultimului produs cumparat.

            Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informaĹŁi in scris, cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declaraĹŁie neechivocă, de exemplu, o scrisoare trimisă prin poĹźtă, fax sau e-mail. Mentionati in scris si cu claritate: numele dumneavoastră, adresa dumneavoastră poĹźtală Ĺźi, dacă este cazul, numărul dumneavoastră de telefon, numărul de fax Ĺźi adresa de e-mail.

            De asemenea, puteĹŁi completa Ĺźi transmite electronic prin intermediul site-ul nostru www.pharmadacica.com  cererea de retragere sau orice altă declaraĹŁie neechivocă. Dacă folosiĹŁi această opĹŁiune, vă vom transmite fără Ă®ntârziere, prin e-mail sau in alt mod, confirmarea de primire a cererii de retragere.

            Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteĹŁi comunicarea privind

exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

 

            ConsecinĹŁele retragerii

 

            Dacă vă retrageĹŁi, vom recupera produsele dupa expedierea lor de catre dvs. si vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării (vom suporta costul returnarii produselor) cu excepĹŁia costurilor suplimentare determinate de faptul că aĹŁi ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi ( in acest caz veti suporta costul direct al returnarii produselor), fără Ă®ntârzieri nejustificate Ĺźi nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informaĹŁi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise Ă®napoi, Ă®nainte de expirarea perioadei de 14 zile. Costul aproximativ al transportului suportat de noi este estimat la maximun 20 lei.

            Vom efectua această rambursare folosind aceeaĹźi modalitate de plată ca Ĺźi cea folosită pentru tranzacĹŁia iniĹŁială (cu excepĹŁia cazului Ă®n care v-aĹŁi exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare) si nu vi se vor percepe comisioane in legatura cu aceasta.

            Putem amâna rambursarea până la data la care primim Ă®napoi produsele sau până la momentul la care ne-aĹŁi furnizat dovada că aĹŁi trimis Ă®napoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

            SunteĹŁi responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităţilor Ĺźi funcĹŁionării produselor.

            Informatii suplimentare referitoare la returul produselor pe care le cumparati gasiti in Ordonanta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor Ă®n cadrul contractelor Ă®ncheiate cu profesioniĹźtii, precum Ĺźi pentru modificarea Ĺźi completarea unor acte normative.

 

            B. Model de formular de retragere

 

            Către, ...... (numele, adresa poĹźtală Ĺźi, dacă este cazul, numărul de telefon, numărul de

fax Ĺźi adresa de e-mail ale vanzatorului)

 

            Vă informez  prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul referitor la vânzarea următoarelor produse .................. comandate la data ...........primite la data.................

 

                    Cumparator:

                                   Nume

                                   Adresa

                                   Semnătura

 

                    Data