POLITICA DE CONFIDENTIALITATE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

            Conform cerinĹŁelor Legii nr. 677/2001 pentru protecĹŁia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal Ĺźi libera circulaĹŁie a acestor date, modificată Ĺźi completată Ĺźi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal Ĺźi protecĹŁia vieĹŁii private Ă®n sectorul comunicaĹŁiilor electronice, PHARMA DACICA PLUS S.R.L, prin reprezentantii legali, are obligaĹŁia de a administra Ă®n condiĹŁii de siguranţă Ĺźi numai pentru scopurile indeplinirii obiectului de activitate, datele personale pe care ni le furnizaĹŁi despre dumneavoastră.

            Scopul colectării datelor este acela de a opera si livra comenzile efectuate de dumneavoastra, precum si de a face informari comerciale cu privire la produsele noastre sau acest magazin.

            In masura in care doriti sa achizitionati produsele societatii noastre, este necesar, nefiind obligatoriu, să ne furnizaĹŁi datele dvs., acestea fiind necesare la identificarea dvs, la comunicarea informatiilor catre dvs. prin telefon sau e-mail, la confirmarea platilor si localizarea dvs. in scopul realizarii efective a vanzarilor. Refuzul dvs. determină imposibilitatea realizarii vanzarilor.    

            InformaĹŁiile Ă®nregistrate sunt destinate utilizării de către operator, prin persoane special abilitate in acest sens Ĺźi sunt comunicate numai persoanelor care se vor ocupa de trimiterea coletelor (posta, curier etc).

Toate datele cu caracter personal vor fi protejate prin username si parola. Nici o data nu va fi folosita fara consimtamantul dvs, scris sau verbal (inclusiv telefonic si prin e-mail). Datele dumneavoastră nu vor fi transferate în strainatate.

            DoriĹŁi să primiĹŁi informaĹŁii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Pharma Dacica Plus S.R.L.

            Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaĹŁi de dreptul de acces, de intervenĹŁie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale Ĺźi dreptul de a vă adresa justiĹŁiei.

            Totodată, aveĹŁi dreptul să vă opuneĹŁi prelucrării datelor personale care vă privesc Ĺźi să solicitaĹŁi Ĺźtergerea datelor.

            Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaĹŁi in scris, prin orice mijloc, cât mai curând posibil.

            Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteĹŁi adresa cu o cerere scrisă, datată Ĺźi semnată la sediul societatii, directorului general sau puteti trimite o informare/ cerere pe adresa de contact a societatii, afisata pe site-ul Pharma Dacica Plus S.R.L.