Uncategorized

Imunitate

Îmbrățișează toamna cu o imunitate mai puternică:

Pharma Dacica, ghidul tău de wellness sezonier

Pe măsură ce culorile vibrante ale toamnei umplu peisajul, este timpul să ne  pregătim imunitatea corpului pentru sezonul care urmează. Cu temperaturi mai scăzute și zile mai scurte, sistemul imunitar se confruntă cu noi provocări, de aceea este esențial să-l susținem  cu atenție și grijă.

Pharma Dacica vă propune o abordare holistică a stării de bine in general, care se aliniază cu ritmurile naturii, oferindu-vă soluții naturale pentru a vă menține în formă și pentru a preveni  eventualele  afecțiuni cu care v-ați putea confrunta în acest sezon.

Sfaturi nutriționale pentru stimularea imunității

Pe măsură ce anotimpul se schimbă, la fel ar trebui să se schimbe și abordarea noastră față de nutriție. Toamna aduce o mulțime de superalimente de sezon care vă pot îmbunătăți în mod natural sistemul imunitar. Împreună cu suplimentele potrivite și hidratarea adecvată, aceste strategii nutriționale vă pot ajuta să rămâneți puternic și sănătos în lunile mai reci.

Superalimente de sezon

Toamna este un moment  minunat pentru a alege  să ne hrănim sănătos, să ne bucurăm din plin de generozitatea cu care natura ne răsfață. Aceste superalimente nu sunt doar delicioase, ci și pline de vitamine și minerale esențiale pentru a te susține.

Dovleci și dovlecei: Bogate în beta-caroten, aceste alimente de bază susțin pielea și membranele sănătoase, prima apărare a corpului împotriva infecțiilor.

Citrice: Portocalele, lămâile și grapefruitul sunt pline de vitamina C, un antioxidant puternic care îmbunătățește funcția celulelor imunitare.

Verdeață cu frunze închise: varza Kale, spanacul, frunzele de țelină și sfeclă sunt încărcate cu vitamine și minerale esențiale pentru reducerea inflamației și susținerea detoxifierii.

Legume rădăcinoase: Morcovii, cartofii dulci și sfecla promovează sănătatea intestinală și oferă energie susținută.

Ciuperci: Soiuri precum shiitake și maitake conțin beta-glucani, care stimulează activitatea celulelor albe din sânge.

 

Suplimente naturale care stimulează sistemul imunitar

În timp ce o dietă echilibrată este fundamentul unei sănătăți bune, Pharma Dacica vă recomandă să folosiți anumite suplimente ce pot oferi sistemului imunitar un impuls suplimentar, mai ales pe măsură ce vă pregătiți pentru lunile mai reci și mai întunecate ale toamnei:

Zinc lichid : Vital pentru dezvoltarea celulelor imune, zincul ajută la prevenirea replicării virușilor și reduce inflamația. Produsul conține: lactat de zinc-411,25g, apă distilată până la 480gr. Printre numeroasele beneficii ale acestui produs, amintim:

 

  • Contribuie la menținerea sănătății aparatului cardiovascular, a pielii si a părului;
  • Contribuie la imbunătățirea memoriei și a funcțiilor creierului;
  • Contribuie la accelerarea cicatrizării rănilor si arsurilor;
  • Susține sistemul reproducător masculin și feminin;
  • Contribuie la imbunătățirea performanțelor sportive;
  • Susține o bună funcționare a sistemului imunitar și a sistemului muscular;
  • Susține o bună funcționare a prostatei.

 

 

Argint coloidal.  Este dovedit faptul că argintul este un dezinfectant universal, un panaceu utilizat de-a lungul a mii de ani, dar detronat de apariția penicilinei și treptat uitat. Până la apariția acestui antibiotic cu largă răspândire si utilizare, argintul era unicul dezinfectant cunoscut de om.

 

Ingrediente pentru o solutie de 50 ppm: Argint metalic sub forma coloidala 0,005%, 0,025 g/500 ml, puritate 99,99%, apa purificata 99,995%, 499,975 g/500ml, puritate <1μS/cm. Produs 100% natural, nu contine arome, aditivi, stabilizatori, conservanti sau substante alergenice.

Amintim următoarele efecte si beneficii:

  • Foarte bun dezinfectant și susținător al sistemului imunitar, prin importante procese de cataliză. Dr. Hery Margaff, în urma rezultatelor obținute, prezintă argintul ca având o mare capacitate de distrugere a microorganismelor patogene ( in 6 minute distruge peste 650 de categorii de microorganisme patogene – virusuri, bacterii, paraziți si fungi ).
  • Antibiotic natural – acționează foarte bine față de Streptococul pneumonie, Streptococul mutans ( cauzator al cariilor dentare) etc.;
  • Antioxidant puternic – prin neutralizarea rapidă a radicalilor liberi, prevenind astfel apariția a peste 60 de boli, printre care cancerul si bolile degenerative (Alzheimer);
  • Bun imunomodulator, ajută la creșterea imunoglobinei din clasa A, M, G si a limfocitelor T;
  • Contribuie la refacerea funcțiilor celulare normale – cercetarile dr. Robert Becker au evidențiat faptul că argintul readuce celulele canceroase la starea lor normala de celule sanatoase;
  • Restabilește fluxul bioelectric celular, permite corpului sa se detoxifice, reface campul electromagnetic al trupului;
  • Participa la ample procese de reintinerire si regenerare celulară si tisulară;
  • Contribuie la buna funcționare a aparatului cardio-vascular, digestiv și nervos;
  • Bun protector, tonic și purificator al pielii;
  • Contribuie la refacerea rapidă a țesuturilor lezate, favorizează formarea de cicatrici discrete, previne aparitia chelozelor;
  • Bun protector, tonic si purificator al danturii – ajuta la intarirea dintilor si consolidarea smaltului, previne aparitia cariilor;
  • Contribuie la reducerea eficienta a placii bacteriene.

Precautii: Nu este toxic sau alergenic. Particulele de Argint sunt eliminate în aproximativ 72 de ore de la data ingerării. Nu crează fenomene de dependență, fiind posibilă utilizarea de lungă durată. Nu afectează ficatul, rinichii sau alte organe ale corpului si nu există pericolul acumularii particulelor de argint în organism. Ionii de argint(Ag+) nu influențează negativ nici un medicament sau remediu.

Imuno  este un alt produs de excepție create in laboratoarele Pharma Dacica destinat susținerii imunității organismului. Conține rădăcină de Astragalus, Echinacea si Ginseng Siberian, Gheara mâței, frunze de măslin, drojdie de bere și seleniu.

Această combinație unică de plante acționează sinergic, având  următoarele  beneficii pentru organism:

  • Contribuie la mentinerea in limite normale a greutatii corporale;
  • Contribuie la mentinerea sanatatii parului, pielii si unghiilor;
  • Contribuie la buna functionare a articulatiilor, avand efect antiinflamator;
  • Contribuie la mentinerea sanatatii tractului urinar avand rol antibacterian;
  • Accelereaza procesele metabolice si de ardere a grasimilor;
  • Are proprietati antioxidante puternice si elimina radicalii liberi’;
  • Imbunatateste activitatea creierului.

 

Hidrataează-te suficient!  Pe  măsură ce temperaturile scad, este ușor să uiți  de importanța de a rămâne hidratat. Cu toate acestea, hidratarea adecvată este esențială pentru menținerea unui sistem imunitar sănătos:

 

Apă: Esențială pentru producția limfatică și imunitate. Încercați să consumați cel puțin 8 pahare pe zi.

Ceaiuri din plante: Ceaiurile cu ghimbir, turmeric și soc oferă atât hidratare, cât și sprijin imunitar.

Supe calde: Supele calde de sezon, cu legume din belșug, sunt bogate în minerale și aminoacizi care stimulează imunitatea.

 

Concentrându-vă pe aceste strategii nutriționale – alegerea superalimentelor de sezon, suplimentarea cu înțelepciune folosind suplimente naturale și menținerea hidratării – vă puteți asigura că sistemul imunitar rămâne puternic și rezistent pe tot parcursul toamnei.

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *