Uncategorized

Regenerare Celulara

Remedii naturale ce favorizează echilibrarea funcțiilor organismului. Beneficiile detoxifierii

 

Vara ni s-a scurs printre degete, lăsîndu-ne cu nostalgia vacantelor în suflet. Ne-am permis în această perioadă să ne răsfăţăm după pofta inimii și să ne abatem de la toate dietele, dar a sosit timpul să ne întoarcem la preocuparea noastră firească de a ne menține căt mai sănătoși și în echilibru.

Odată cu schimbarea anotimpurilor, corpul nostru face eforturi constante să se adapteze și să ne protejeze. Mai ales la trecerea de la vară la toamnă, ne putem simți mai obosiți, lipsiți de putere și energie. Vom observa că ne-am îngrăşat câteva kilograme sau că, din contră, am slăbit. Este vorba despre un proces firesc de readaptare la condițiile de mediu. Se spune că este bine să începem toamna cu o curățenie generală, dar și cu o purificare a corpului, prin renunțarea la unele obiceiuri alimentare nesănătoase și prin adoptarea unei diete bogate în legume și fructe. Acum este momentul ideal pentru detoxifierea organismului și întărirea sistemului imunitar, prevenind astfel apariția unor afecțiuni variate, asociate unui regim de viață necorespunzător, stresului sau chiar poluării.

Pe lângă mulțimea de legume și fructe proaspete pe care le găsim în pieţe, adevărate surse de energie și sănătate, specialiştii în terapii alternative ne recomandă să folosim și anumite suplimente alimentare din plante și minerale pentru stimularea sistemului imunitar și regenerarea celulară. Detoxifierea organismului se realizează în mod natural cu ajutorul unor produse lipsite de contraindicații. În ultimii ani, în domeniul tratamentelor alternative, s-a remarcat un produs naturist destinat detoxifierii, regenerării şi protecţiei organismului. Este vorba despre un supliment nutritiv de cea mai bună calitate, disponibil sub formă de capsule, supliment ce echilibrează funcțiile întregului organism, indispensabil în această perioadă a anului când corpul nostru este mai vulnerabil. Regenerare Celulară, produsul creat de Laboratoarele Pharma Dacica, contribuie la regenerarea celulară, favorizează detoxifierea naturală a organismului și susține activitatea sistemului imunitar.

Laboratoarele Pharma Dacica şi-au propus să ofere produse naturale care să susțină organismul în lupta cu factorii ce ne pot afecta sistemul imunitar şi implicit sănătatea. Analizând proprietăţile curative ale plantelor şi mineralelor intens folosite în medicina alternativă, specialiştii în terapii complementare au creat produsul Regenerare Celulară, cea mai bună soluţie naturală pentru purificarea organismului şi întărirea sistemului imunitar.

Nu mai reprezintă un secret faptul că trăim într-un mediu toxic şi că avem o alimentaţie din ce în ce mai slabă calitativ. Aerul pe care îl respirăm este poluat, alimentele sunt tratate cu tot felul de substanţe cancerigene. În plus, ritmul de viaţă haotic, lipsa somnului, stresul de la serviciu îşi pun amprenta asupra sănătăţii noastre. Toate acestea contribuie la slăbirea sistemului imunitar şi la acumularea de toxine în organism. De cele mai multe ori, ne mirăm că răcim des, că ne dor oasele şi că nu reuşim să ne odihnim suficient. Aceste afecţiuni sunt doar o consecinţă a mediului în care trăim și a stilului de viață. Din nefericire, problemele amintite se pot agrava şi în perioada concediilor când suntem tentaţi să facem excese de tot felul. Pentru a preveni deteriorarea sănătății noastre, este necesar să fim în gardă tot timpul şi să apelăm la remediile naturiste potrivite.

Având o compoziţie unică de plante şi minerale, Regenerare Celulară  este un supliment alimentar cu rol imunostimulator, detoxifiant şi antioxidant, indispensabil în sezonul rece şi nu numai.

Este vorba despre o formulă bifazică din plante cu proprietăţi recunoscute în medicina naturistă, fiind disponibil sub forma a două flacoane, Regenerare Celulară 1 si Regenerare Celulară 2.

Prin administrarea flaconului Regenerare Celulară 1 susținem protecția la nivelul celulelor stem ce sunt eliberate de măduva osoasă, iar prin administrarea flaconului  Regenerare Celulară 2 se urmărește imbunătățirea capacității de producție a măduvei osoase cu până la 200%.

 

 

 

Prin administrarea flaconului Regenerare Celulara 1, acesta are abilitatea de a oferi protectie la nivelul celulelor stem ce sunt eliberate de maduva osoasa. Regenerare Celulara 2 contribuie la imbunatatirea capacitatii de productie a maduvii osoase cu pana la 200%.

 

Regenerare celulară de la Pharma Dacica este un produs cu multiple beneficii pentru organism. El este un bun adjuvant in favorizarea producției de celule stem, susține regenerarea celulară și contribuie la fortificarea sistemului imunitar, întărind in acest mod bariera de protecție si prevenind dezvoltarea unor numeroase afecțiuni.

Datorită ingredientelor sale, Regenerare Celulara are proprietăti antioxidante. Echilibrează nivelul colesterolului din sânge și reduce tensiunea arterială, putând să diminueze riscul apariției accidentului vascular cerebral. Are abilitatea de a sprijini procesul de detoxifiere, oferind suport ficatului dumneavoastra. Acționează ca un bun antiinflamator, antiviral, antibiotic si antibacterian.

Principalele ingredient active sunt:

Regenerare Celulara 1:

  • Camellia sinensis detine activitate antiinflamatorie si antioxidanta.
  • Ginsengul Siberian intareste sistemul imunitar si poate ameliora starile febrile si infectiile.
  • Alga calcaroasa mentine sanatatea sistemului osos, reduce tensiunea arteriala si creste performantele intelectuale.
  • Turmericul ajuta la detoxiferea organismului si ofera proprietati antimutagene, anticancerigene, antiinflamatorii, antivirale si antibacteriene.
  • Gheara-Matei ofera protectie la nivelul ADN-ului, fortifica sistemul imunitar si este un adjuvant in chimioterapie.
  • Piperul negru are abilitatea de a potenta efectul celorlalte ingrediente si actioneaza ca un bun antibacterian, antioxidant si antiinflamator.

Regenerare Celulara 2:

  • Alga AFA ajuta la stimularea celulelor stem adulte si a sistemului imunitar.
  • Moringa oleifera reduce incidenta afectiunilor cardiovasculare si reprezinta o sursa bogata de antioxidanti, vitamine si minerale.
  • Astragalusul sprijina oxigenarea miocardului, ofera calitati tonice organismului si amelioreaza oboseala cronica.
  • Frunzele de maslin se recomanda in cazul afectiunilor hepato-biliare.
  • L-Arginina vegetala contribuie la regenerarea tesuturilor si promoveaza sanatatea functiilor renale, hepatice si cardiovasculare.

Fiind natural, Regenerare Celulară nu afectează ficatul, aşa cum se întâmplă în cazul medicamentelor de sinteză. Trebuie să avem grijă în permanenţă de corpul şi de mintea noastră, să păstrăm un echilibru între activităţile pe care le desfăşurăm şi odihnă, între relaxare şi muncă. Administrat conform indicațiilor, Regenerare Celulară previne îmbătrânirea prematură şi susţine funcţionarea normală a pancreasului. Totodată, contribuie la reducerea inflamaţiilor şi la calmarea iritaţiilor care ne pot da bătăi de cap. Acest supliment alimentar poate fi folosit cu succes de persoanele care au o viaţă agitată şi trăiesc într-un mediu poluat.

Pe lângă toate aceste efecte benefice ce vizează în mod direct detoxifierea organismului în acest sezon, nu trebuie să uităm că produsul poate fi folosit cu succes de toți cei care suferă de afecţiuni cronice. Acesta acţionează în foarte multe moduri în tot organismul. Regenerare Celulară şi-a demonstrat eficienţa şi în cazul steatozei hepatice sau în afecţiunile renale.

Laboratoarele Pharma Dacica vă propun remedii naturiste care și-au dovedit eficiența pe termen lung. Detoxifierea reprezintă un proces global ce vizează întregul organism. Pentru a obține cele mai bune rezultate, este necesar să înțelegem că trebuie să renunțăm la obiceiurile nesănătoase și să avem un regim de viață echilibrat. Suplimentele alimentare potrivite constituie un real ajutor în cazul unui organism suprasolicitat.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *